Ulkoilun iloa

Lukkan

Sup-lautailu

Lukkan

Vuokrattavana kaksi SUP-lautaa Salajärven pohjoisosassa. Tule selvittämään Salajärven salat suppaillen.

 

Salajärvi on 8 km pitkä rauhallinen järvi. Arolan lomamökit sijaitsevat sen pohjoispäässä. Kauniit ja rakentamattomat lahden poukamat houkuttelevat suppailemaan ja ihastelemaan luontoa.

 

Aloittelijaystävälliset SUP-lautamme ja helppo liikkeellelähtöranta tarjoavat hyvät mahdollisuudet suppailuun niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin suppailijoille.

 

Suppailu Salajärven upeissa maisemissa on rentoa ja virkistävää. Poikkea vaikka päiväretkelle kaverin kanssa.

 

Kalastus

Salajärvi on kalaisa järvi, josta nousee mm. ahventa, haukea, lahnaa, madetta ja kuhaa. Erityisesti Salajärven pohjoisosat, jossa Arolan Lomamökitkin sijaitsee, on matalahkona ja rehevänä kalastajan paratiisi kirkasvetisyydestään huolimatta. Kalastukseen hyvin soveltuvat, vakaat veneemme ja kalastajien tarpeisiin erinomaiset perkuupöytämme varusteineen tekevät kalastuksesta mukavaa ja vaivatonta. Mökeille on ostettu valmiiksi kalastuslupa tälle järvelle.   Henkilökohtaisen kalastusluvan tarvitsevat kaikki 18-64 vuotiaat, mikäli kalastavat jollakin muulla kuin mato-ongella. Kalastusluvan voi hankkia esim Eräluvat.fi -verkkokaupasta  (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu.html)   Lohta voit pyydystää Hartolassa Tainionvirrasta. Lisätietoja www.kalapaikka.net/tainionvirtahartola  

Lukkan

Retkipyöräreitti Kumu-Koitti 49 km, Hartola

Lukkan