Mökit

Tutustu tarkemmin mökkeihimme mökkien sivujen ja kuvagallerian avulla.

Tarkista mökkien varaustilanne tästä

Lukkan
Lukkan

Lintukoto

Lintukoto on 54 m² kokoinen kaksikerroksinen höylähirsimökki. Mökin alakerrassa on tupakeittiö. Keittiössä on jääkaappi-pakastin (jenkkikaappi), liesi kiertoilmauunilla, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Myös puuhellalla voi valmistaa ruokaa.

Lukkan

Mäntypirtti

Mäntypirtti on 30 m² kokoinen höylähirsimökki. Kodikkaassa mökissä on tupakeittiö ja makuualkovi. Mäntypirtin pihapiirissä on aitta, jossa on sängyt kahdelle. Pihalla on grilli, nuotiopaikka, pöytä ja penkit sekä pihakeinu.

Lukkan

Savusauna

Savusauna sijaitsee Salajärven rannalla. Sauna lämmitetään kylpijöille tilauksesta kesäaikaan. Lauteille mahtuu yhtä aikaa saunomaan viisi ihmistä.

Lukkan

Saunatupa

Saunatupa on 26m2 kokoinen ympärivuotiseen käyttöön sopiva kompakti kokonaisuus. Tämä monikäyttöinen tupa taipuu moneen tarpeeseen ja ratkoo matkasi haasteet.

Lukkan

Matkailuajoneuvot

Pystytä tukikohtasi joko aivan Salajärven rantaan, tai kurvaa Saunatuvan pihaan ja hyödynnä yksityisesti tuvan kaikkia mukavuuksia täydennyksenä matkailuvarustuksiisi.

Lukkan

Telttailu

Telttaile järven rannassa tai saunatuvan nurmikentällä ja paranna puitteitasi halutessasi hyödyntäen Saunatuvan vessaa, suihkua, saunaa ja keittiötä - jos Saunatupa ei ole varattu yksityiseen käyttöön.