Mäntypirtti

Mäntypirtti on 30 m² kokoinen höylähirsimökki.

Lukkan

Mäntypirtti

Lukkan

Mäntypirtti on 30 m² kokoinen höylähirsimökki. Kodikkaassa mökissä on tupakeittiö ja makuualkovi. Saunaan ja WC:hen kulku terassilta. Mäntypirtin pihapiirissä on aitta, jossa on sängyt kahdelle. Aitan voi varata käyttöönsä lisämaksusta mökin vuokrauksen yhteydessä. Pihalla on puu/hiiligrilli, nuotiopaikka, pöytä ja penkit. Iltapäiväaurinko paistaa luonnontilaiselle pihalle aina iltaan saakka. Vastarannalla on rauhallista, rakentamatonta metsää. Mökin varustukseen kuuluu soutuvene. Mäntypirtti sijaitsee loivalla rinteellä järven rannalla.

 

Mökistä on 30 m rantaan, jossa oma laituri ja soutuvene. Ranta on matala ja lapsiystävällinen.

 

Lisää kuvia Mäntypirtistä galleriassa

 

Keittiö

Keittiössä on ruokailuryhmä neljälle hengelle. Mökin varustuksiin kuuluu jääkaappi-pakastin (jenkkikaappi), sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä perusastiat ruuanlaittoon ja ruokailuun (astiasto 6 hengelle). Sisälle tulee kuuma ja kylmä juomakelpoinen kaivovesi.

 

Tupa

Mökin tuvassa on vuodesohva, varaava takka ja televisio. Kulmakaapissa on Pirtti-astiasto.

 

Makuualkovi

Mökin makuualkovissa on kaksi runkopatjasänkyä, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Lisäksi olohuoneen sohva on mahdollista levittää vuoteeksi.

 

WC ja sauna

Wc- ja saunatiloihin on käynti mökin terassilta. Tiloissa on lattialämmitys ja sinne tulee kuuma ja kylmä vesi. Wc:ssä on käsisuihku. Neljän hengen puulämmitteisessä saunassa on suihku.  Saunalla on kertakäyttöpefletit.

 

Aitta

Aitassa on sängyt kahdelle ja sitä voi käyttää myös talviaikaan. Aitassa on jääkaappi.

 

Pihapiiri

Mökin pihamaalla, heti mökin välittömässä läheisyydessä, on pöytä + penkit ja puu/hiiligrilli. Puuliiterissä on puut takkaan, saunaan ja grilliin.

 

Ranta

Mökistä on matkaa rantaan 30 metriä polkua pitkin. Ranta on hyvä ja rauhallinen uimapaikka. Mökin vuokraan kuuluu soutuvene, jolla voi käydä kalassa tai järvellä muuten nauttimassa kesäpäivistä. Saatavilla on myös pelastusliivejä lapsille ja aikuisille.

 

Perustarvikkeet

Seuraavat perustarvikkeet kuuluvat mökkivarustukseen: Suola ja pippuri, ruokaöljy, leivinpaperi ja folio, kahvinkeittimen suodatinpaperit, astianpesuaine, siivousaineet, talous- ja wc-paperi, laudeliinat, tulitikut.

 

Siivous

Loppusiivous sisältyy mökin hintaan. Astioiden tiskaus ja roskien vienti jokaisen tulee kuitenkin hoitaa itse. Mökissä on myös siivousvälineet: imuri, moppi, pesuaineita ja puhdistusliinoja vuokrauksen aikaiseen siisteyden ylläpitoon.