Lintukoto

Lintukoto on 54 m² kokoinen kaksikerroksinen höylähirsimökki. 5 hlö + vuodesohva + aitta 1-2 hlö.

Lukkan

Lintukoto

Lukkan

Lintukoto on 54 m² kokoinen kaksikerroksinen höylähirsimökki. Mökin alakerrassa on tupakeittiö. Keittiössä on jääkaappi-pakastin (jenkkikaappi), Astianpesukone, liesi kiertoilmauunilla, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Tuvan vitriinissä on astiasto 10 hengelle. Pieni puuhella antaa mahdollisuuden valmistaa ruokaa perinteisesti liedellä tai pitkään hautuen uunissa. Keittiöön tulee puhdas ja tutkittu kaivovesi (kylmä ja kuuma). Mökillä on oma lämminvesivaraaja, josta tulee vesi myös saunaan. Tuvassa on varaava takka, vuodesohva, televisio ja ruokapöytä kuudelle. Yläkerran portaissa on kaiteet molemmin puolin ja ylhäällä lapsiportti. Saunaan ja WC:hen kulku terassilta. Tilavalla valokatetulla terassilla on pöytä ja tuolit.

 

Mökistä on 25 metriä rantaan. Pihapiirissä on puu/hiiligrilli, pöytä + penkit sekä erikseen varattavissa oleva makuuaitta (1-2 hlö, 120 cm sänky). Iltapäiväaurinko paistaa luonnontilaiselle pihalle auringonlaskuun asti. Vastarannalla ei ole naapureita. Mökin varustukseen kuuluu soutuvene.

 

Lisää kuvia Lintukodosta galleriassa.

 

Alakerta

Alakerrassa on ruokailuryhmä, sohva, televisio ja varaava takka. Mökistä löytyy sadepäivien varalle kirjoja ja lehtiä.

 

Keittiö

Keittiössä on jääkaappi-pakastin (jenkkikaappi), liesi kiertoilmauunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä perusastiat ruuanlaittoon ja ruokailuun (astiasto 10 hengelle). Pieni puuhella antaa mahdollisuuden perinteiseen ruuanlaittoon liedellä tai hitaasti hauduttaen uunissa. Sisälle tulee kylmä ja kuuma vesi. Kaivovesi on terveysviranomaisten valvonnan alainen ja näytteet otetaan säännöllisesti.

 

Yläkerta

Mökin yläkerrassa on kaksi oviverholla erotettua huonetilaa. Toisessa on parisänky ja yksi yhden hengen sänky, toisessa kaksi yhden hengen sänkyä, jotka voidaan myös yhdistää parisängyksi. Perimmäisestä huoneesta on käynti parvekkeelle, josta näkymä järvelle. Portaiden yläpäässä on lapsiportti.

 

WC ja sauna

Wc- ja saunatiloihin on käynti mökin terassilta.Tiloissa on lattialämmitys ja sinne tulee kuuma ja kylmä vesi. Wc:ssä on käsisuihku. Neljän hengen puulämmitteisessä saunassa on suihku.  Saunalla on kertakäyttöpefletit.

 

Kesäaitta

Lintukodon pikkuisessa kesäaitassa (n. 4m2) on 120 cm leveä sänky. Aitan voi varata käyttöönsä lisämaksusta mökin vuokrauksen yhteydessä.

 

Pihapiiri

Mökin pihamaalla heti mökin välittömässä läheisyydessä on pöytä + penkit ja puu/hiiligrilli. Puuliiterissä on puut takkaan, saunaan ja grilliin.

 

Ranta

Mökistä on matkaa rantaan 25 metriä polkua pitkin. Matala ranta on hyvä ja rauhallinen uimapaikka. Siinä on laituri, josta pääsee helposti veneeseen, siinä voi kalastaa tai nauttia auringosta. Mökin vuokraan kuuluu soutuvene, jolla voi käydä järvellä kalastamassa tai muuten nauttimassa kesäpäivistä. Saatavilla on pelastusliivejä lapsille ja aikuisille.

 

Perustarvikkeet

Seuraavat perustarvikkeet kuuluvat mökkivarustukseen: Suola ja pippuri, ruokaöljy, leivinpaperi ja folio, kahvinkeittimen suodatinpaperit, astianpesuaine, siivousaineet, talous- ja wc-paperi, laudeliinat, tulitikut.

 

Siivous

Loppusiivous sisältyy mökin hintaan. Astioiden tiskaus ja roskien vienti jokaisen tulee kuitenkin hoitaa itse. Mökissä on myös siivousvälineet: imuri, moppi, pesuaineita ja puhdistusliinoja vuokrauksen aikaiseen siisteyden ylläpitoon.